Onderhoud & reparatie

Dit is zó belangrijk voor uw auto en uzelf. Niets is zo vervelend om met de auto stil te vallen. Dit kan vaak worden voorkomen door regelmatig onderhoud te doen. Bij een APK wordt geen onderhoud verricht, wel kunt u dit tegelijkertijd laten doen met de APK zodat eens per jaar de auto compleet nagekeken is en u veilig en zorgeloos op pad kunt. Bij onderhoud van uw auto zijn verschillende mogelijkheden.

Een merkbeurt
Hier kunt u het beste voor kiezen als uw auto jonger is dan 5 jaar, als u nog fabrieksgarantie heeft. Bij meer dan 15.000 kilometer per jaar is dit ook een toepasselijke reden om voor een merkbeurt te kiezen.

Een grote beurt
Dit is aan te bevelen voor auto’s vanaf 5 jaar. Er is een grote kans dat er melding op uw dashboard verschijnt. Als dit niet het geval is, kunt u een periode van 2 jaar in gedachte houden of elke 30.000 kilometer. De grote beurt is bedoeld om de vloeistoffen te verversen en de filters te vervangen van de olie, lucht, brandstof, interieur en ruitensproeier. Slijtagegevoelige onderdelen worden gecontroleerd zoals de banden, remsysteem, verlichting en de motor. 

Een kleine beurt
Bij de kleine beurt wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. Een groot deel van de vloeistoffen, uitlaat en katalysator, banden, remmen en schokdempers. Het hoognodige zeg maar, om veilig de weg op te kunnen.

U kunt bij autobedrijf VASS ook terecht voor het bijvullen van de airco en een storingsdiagnose. Bij een storing koppelen we de auto aan een speciale computer die de auto kan uitlezen, zodat u weet wat voor storing het is. Ook kunnen we de storingen resetten.

Mocht er bij een onderhoudsbeurt iets gevonden worden, dan kunnen wij dat natuurlijk ook repareren. Dat doen we pas, nadat we contact met u hebben gehad over de kosten en we uw goedkeuring hebben. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan bij het ophalen van uw auto.

Beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,6 op google ratings

Bekijk alle beoordelingen